BKK THAI NIJMEGEN

BKK THAI NIJMEGEN Thai kitchen

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1971 beoordelingen
26 mei 2020 om 23:13 2 uur over gedaan en er ontbrak een deel van de bestelling
26 mei 2020 om 21:03 een beetje laat, maar misschien was het druk. wel lekkerhoor.
26 mei 2020 om 19:49 Gewoonweg prima en lekker. Soms duurt de bezorging iets langer.
26 mei 2020 om 8:44 Het eten was super lekker! En meer dan genoeg. Bestelling via website geplaatst met bezoegtijd 18:30. Eten werd om 18:55 bezorgd, wat later dus, maar was nog heel erg warm. Er was een brief bijgevoegd met uitleg waarom de bezorging later was. Prima!
25 mei 2020 om 13:04 Eten was heel erg lekker, heb er twee keer van kunnen eten 't was echt meer dan genoeg :)
24 mei 2020 om 22:15 Het eten was erg lekker, daar was niks op aan te merken! Het was natuurlijk zondag (daarmee rekening gehouden), maar de bezorging heeft zeker anderhalf uur geduurd. Dat vond ik toch wel aan de hele lange kant voor één gerecht en ik in de stad woon.
24 mei 2020 om 20:59 Een tijdje terug geen fijne ervaring door de topdrukte bij BKK, toch weer een kans gegeven. Ze hebben helemaal goed gemaakt! Eten was goed zoals ik van hen gewend ben en bovendien snel bezorgd.
24 mei 2020 om 20:50 Weer lekker gegeten. Bezorgtijd wel aan de lange kant, maar de medewerker aan de telefoon zei dat ze het gewoon heel druk was en als ik als 15e in de rij sta begrijp ik het ergens wel. Blijf zo doorgaan, het eten is top!
24 mei 2020 om 18:27 Het eten is altijd goed, maar het de bezorgtijden is altijd lang, te lang
23 mei 2020 om 20:54 Ruim 2 uur moeten wachten en ieder half uur opnieuw een sms’je dat ze er over een half uur zouden zijn. Uiteraard gebeld om te vragen wat er was, maar werden onbeschoft te woord gestaan. Eens en nooit meer, wat een aanfluiting.
21 mei 2020 om 20:52 Een drukke zonnige Hemelvaartdag, dus langere bezorgtijd heel begrijpelijk. Heerlijk gegeten!